komunen tjener millioner på barna våre

Barnevern.org
Historier om Norsk Barnevern

 
Vi kan ikke la oss hersje med av personer ansatt i kommune-
Dessverre er det ikke nok å "stå fram". Min erfaring er at man ikke blir tatt på alvor når man forteller sin historie/,står fram. Fordi "Vanlige" folk , slik som jeg selv var en gang, lider av såkalt Autoritetsskrekk, og blir usikker og gir etter for sin egn sunne fornuft når de konfronteres de som har utdannelse innen barn,helse.Og tror ikkr i sin villeste fantasi at de vil bryte loven.

etter mitt møte med Kommune-ansatte, oppdaget jeg at
det var penger det dreide seg om, flere millioner, som noen kommuner har større behov for enn andre,
Og ettersom regjeringen har lovet økt penge støtte og mere tilskudd
til Kommunene for å styrke /bedre /gi tilbud mm til barnevern og rusbehandling og psykisk helse.
Derfor  trenger barnevern  flere barn  som de kan plassere ,slik at de kan vise til utgifter  de har til fosterhjem og barneverns tiltak,
og søke om mere penger fra staten.
det samme gjelder rus/psyk, det er derfor
det i de fleste saker i Fylkesnemda om omsorgsovertakelse , er ,begrunnelsen for plassering utenfor hjemmet er  psykiske plager og /eller rus problem hos foreldrene. Noe som er avnskelig å motbevise, og enklest for kommunen å vinne fram med, selv om det ikke er riktig.
 
Hvordan barna har det er det ingen uttalelser om. Ingen tengn til psykiske eller fysisk mishandling eller omsorgssvikt. Ingen bekymringsmeldinger  jverken fra skole,leger eller andre . Barnet har det helt fint. Ingenting å utsette,
Det kommer et år eller noe  etter plasseringen, da kommer  reaksjoner og skader  som de har fått etter plasseringen,
 

Dette gjør at  kommunen får  enda mer penger i støtte fra staten til psykisk helse og rusomsorg, selv om det ikke finnes et eneste  alterantiv tilbud /behandling for som trenger dette,

vis ingen barn er i fosterhjem eller institusjoner, har ikke kommunen noen utgifter, og får /kan heller ikke søke om midler /støtte fra regjeringen til "å bedre barns oppvekstvilkår,"
jo fler barn plassert ,jo mere penger,
Og jeg har førstehånds bevis på at barna som er under offentlig omsorg, og som regjeringen har bevilget penger til , lever under fattiggrensen.
Og hva med de foreldre som blir stemplet som rusbrukere , og som fikk psykiske plager, etter de ble fratatt barna sine, de får heller ikke goder av alle de milloner som skulle gå til å styrke psykisk helsevern, og rusomsorg.
Nei, for de har ingen legeerklæring eller noen diagnose.......
Og Om man er uenig i hva barnevernet har gjort og prøv3r å få noen i det offentlige til å hjelpe deg, er det ingen som vil høre på ....
det blir ikke engang notert i journaler hos leger eller nav eller hvor som helst...der du forteller uretten du og barna har vært utsatt for.
BER REGJERINGEN OM Å REDUSERE TILSKUDDET OG PENGENE TIL KOMMUNENE, SOM ER ØREMERKET BARN OG RUSOMSORG OG PSYKISK HELSE.

Liker · Svar · 6 min

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar